Amazon Pasif Gelir: 7 Akıllı Fikir ve Strateji

20.06.2022
1.499
Amazon Pasif Gelir: 7 Akıllı Fikir ve Strateji

Amazon Pasif Gelir: 7 Akıllı Fikir ve Strateji

 

Amazon Pasif Gelir: 7 Akıllı Fikir ve Strateji Pasif gelir, son birkaç yılda popüler bir şey haline geldi. Uyurken para toplama fikrini kim sevmez ki? Ne yazık ki, ancak, sadece birkaçı bu noktaya varıyor.

Yine de, bunun için yeterince çabalarsanız, pasif gelir %100 mümkün olabilir. İhtiyacınız olan her şey sadece iyi bir fikir ve uygun miktarda kararlılık.

Size yardım eli uzatmak için en iyi Amazon FBA pasif gelir fikirleri listemizi bir araya getirdik . Çoğu yeni başlayanlar için mükemmel olur ve önemli sermaye yatırımları gerektirmez mi?

Amazon Pasif Gelir Sistemi ile Kazanabilir miyim?

İyi evet! Amazon ile para kazanmak ABC kadar basittir. Başlangıç ​​olarak, platformun hizmetleri aracılığıyla mal satabilir veya tanıtabilirsiniz. Platform, kullanıcıların çevrimiçi öğeleri listelemelerine ve satmalarına olanak tanır. Buna ek olarak Amazon ortak sistemi ile ürünlerinizin reklamını yaparak komisyon olarak para kazanabilirsiniz.

Amazon’da Pasif Gelir Nasıl Kazanılır?

FBA veya Tüccar sistemi aracılığıyla ürün satarak Amazon pasif geliri elde edin. Olası stratejileriniz stoksuz satış, perakende arbitraj , özel etiket, toptan satış ve mallarınızı satmayı içerebilir. Alternatif olarak, platformun hissesine yatırım yapabilir veya diğer tüccarların ürünlerini tanıtabilirsiniz.

Platform, kullanıcılarına para kazanmaları için birçok yol sunar. Hangi Amazon iş yönteminin sizin için en iyi sonucu vereceğini düşünmeniz gerekir.

Yönteme karar verir vermez, onu nasıl hayata geçireceğinizi düşünmek için biraz zaman ayırın. Örneğin, ürünlerinizi Fulfillment by Amazon’da satmak istiyorsanız, hangi ürünlerin iyi sattığını kontrol edin. Biraz zaman alabilir, ama yapmaya değer. 

Ardından, ilk aşamanız FBM veya FBA ile çalışmak isteyip istemediğinize karar vermektir. Bundan sonra, mal satmak için hangi yöntemi kullanacaksınız (örneğin, toptan satış, özel etiket vb.)? Aksi takdirde, Amazon ortakları sistemiyle başkalarının eşyalarını satmayı mı tercih ederdiniz? Ardından, yöntemleri biraz daha derinlemesine inceleyelim. 

Amazon tarafından yerine getirilmesi (FBA)

Başlangıç ​​olarak FBA, satıcıların platformun depolarından faydalanmasına olanak tanıyan bir çözümdür. Envanteri AMZ’ye göndermeniz yeterlidir; birim satıldığında pazar yeri müşterinize gönderir.

FBA çözümü, yalnızca satılacak malları bulmaya konsantre olmanız gerektiği için oldukça pasif kazançlar elde etmenize yardımcı olur. Siparişleri yerine getirme ve ürünlerinizi günlük olarak alışveriş yapanlara gönderme konusunda endişelenmenize gerek yok.

Pratik olarak, tek yapmanız gereken mallarınızı tedarik etmektir. Ardından AMZ’ye hangi ürünleri satmak istediğinizi söylersiniz ve platform ürünlerinizi nereye teslim edeceğinizi size bildirir. Temsilcilere kaç pakete ihtiyacınız olduğunu bildirirseniz, pazar yeri size nakliye etiketleri sağlayacaktır.

Tüm malları toplayın, postaya götürün ve hepiniz hazırsınız. Platform, doğru zaman geldiğinde ürünlerinizi alacak, paketleyecek, depolayacak ve teslim edecektir. Kolay, değil mi? 

Satıcı Tarafından Gönderim (FBM)

Bu çözüm, satıcıların ürünlerini Amazon’a taşımasına olanak tanır, ancak malları teslim etmekten kendileri sorumlu olmaya devam eder. Tüccarlar, AMZ deposuna veya pazarın sağladığı ek harika özelliklere erişemez.

FBM’nin eBay gibi diğer platformlarda satış yaptığını düşünebilirsiniz. Bir müşteri ürününüzü satın aldığında ve sipariş geldiğinde, ürünü teslim etmek için çok zamanınız var.

Bu nedenle, tüm mallarınızı nerede tutacağınızı düşünmeniz gerekecektir. Ne yazık ki, pazar yeri FBA satıcılarını tercih ettiği için ürünleriniz neredeyse o kadar hızlı satılmayacak. Ancak daha az komisyon uygulanır, bu nedenle kar marjınız daha önemlidir.

Perakende arbitrajı

Perakende arbitrajı, ürünlerin perakende mağazalardan bir miktar indirimle satın alınmasını gerektirir. Çok indirimli ürünlere rastlayabilir ve daha sonra bunları bir miktar kâr için pazarda taşıyabilirsiniz. Genellikle, gümrükleme mallarını kontrol edersiniz ve bazen çevirmek için düzenli olarak fiyatlandırılmış ürünleri bulabilirsiniz.

Bu modelin dezavantajı, iyi fırsatlar bulmanın çok sıkıcı olabilmesidir. Ayrıca, bazı markalar sizi taklit veya fikri mülkiyet iddiaları için ihbar edebilir. Pazar yeri, bu tür iddiaları reddetmek için bir satın alma emri talep eder ve bakkal makbuzunuz çalışmaz.

Direk nakliye

AMZ kullanıcılarının son derece kısa bir zaman diliminde önemli miktarda ürün elde etmelerine yardımcı olur. Kar elde etmek için bu tür mallara dokunmaları bile gerekmez. Dropshipping ile satıcılar aracıdır.

Dropshipping’in basit bir örneği, bir ürünü şu anda 10 dolara satılan Home Depot’tan tedarik etmektir. Daha sonra bu öğeyi AMZ’de 30 $ karşılığında FBM olarak listeleyebilirsiniz.

Bir ziyaretçi platformda bu ürünü satın aldığında, Home Depot’a gidersiniz ve ürünü satın alırsınız. Ardından, bu öğeyi doğrudan müşterilerinizin adreslerine gönderirsiniz.

Çoğu kullanıcı bu modeli sever çünkü tek bir ürün tutmaları gerekmez. Dropshipping, işinizi evinizin rahatlığında yönetmenizi sağlar. Yine de, işlemlerinizi günlük olarak kontrol etmeniz gerekiyor, bu yüzden %100 pasif değil.

Dropshipping’in dezavantajı, müşterilerin mallar için fazla ödeme yapmaktan hoşlanmamasıdır. AMZ satın aldığım ürün bana mağaza markalı bir paketle ulaşırsa, bu mağazadan satın alındığını bileceğim. Bazı müşteriler, 15$’a almış olabilecekleri bir şey için 30$ ödedikleri için kızgın olabilirler.

Toptan perakende 

Toptan satış, yeniden satmak istediğiniz malları üreticilerden veya toptancı tedarikçilerden alma prosedürü anlamına gelir. Bazı malları toptan fiyatına veya indirimli olarak alırsınız. Ardından, ürünü önerilen Amazon perakende fiyatından satabilirsiniz. 

Satıcıların toptan mal taşıması çok verimli olabilir. Size ayda 1.000 dolar kazandıran öğeyi tedarik ettiğinizi hayal edin. Bu modelin güzelliği, aynı ürünleri tekrar tekrar sipariş etmeye devam edebilmenizdir.

Öte yandan, toptan perakendenin dezavantajı, sizinle iş yapmak isteyen bir toptancıyı bulmanın uzun zaman alabilmesidir. Çoğu toptancı tedarikçisi gizli kalmak ister ve diğerleri sizinle iş yapmayı reddedebilir.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.